Licht en geluidsset Housewarming

Licht en geluidsset Housewarming

  • Geluid t/m 50 personen.
  • Perfect voor o.a. een housewarming, barbeque en verjaardag.
  • Automatisch lichtprogramma.
  • Aan te sluiten op je telefoon.
  • Makkelijk zelf te installeren.
Categorie:

Licht en geluidsset Housewarming

De ideale opstelling voor kleinschalige feesten en partijen tot 50 personen.

De housewarming licht en geluidsset is eenvoudig zelf te installeren. De actieve luidsprekers van Electro Voice zijn met de bijgeleverde bekabeling aan te sluiten op bijvoorbeeld een laptop of telefoon. De 4 LED spots zijn bevestigd aan een balkje welke eenvoudig op het statief is te plaatsen. De lichtset isĀ  voorzien van interne lichtsturing.

 

Inhoud:

  • 2x Actieve luidspreker met statief
  • 4x LED spot op statief
  • Aux kabel
  • Bekabeling

 

Geluid

De geluidsset bestaat uit 2 Electro Voice ZLX-15P actieve luidsprekers. Een actieve luidspreker is een luidspreker met interne versterking.

De luidsprekers beschikken over een display waar je verschillende mogelijkheden qua klink in kunt stellen, denk bijvoorbeeld aan een live, muziek, club of speech modus. Met de bijgeleverde K&M luidspreker statieven zijn de luidsprekers eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen, bij voorkeur de onderkant op oor hoogte.

Het 3 kanaals mengpaneel zorgt voor een betere klank en een mogelijkheid om een extra apparaat en de bijgeleverde microfoon aan te sluiten.

 

Licht

De lichtset bestaat uit 4 Showtec compact led tri 7 spots. Deze LED spots hebben RGB kleurmenging waardoor ze alle kleuren weer kunnen geven.

Omdat het LED verlichting is gebruiken ze heel weinig stroom. De LED spots zijn bevestigd aan een balk. Deze balk is zeer eenvoudig op het statief te plaatsen.

 

Bezorging en installatie

Wil je deze installatie laten leveren op locatie?

Geen probleem, wij nemen jouw zorgen uit handen!

Vul bij het aanvragen van een offerte je adres in en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze service. Binnen 48 uur krijg je van ons een offerte per mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Licht en geluidsset Housewarming” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *